Nieuwjaarsconcert met Maarten Cox!

affiche-2017-nieuwjaarHet jaarlijkse nieuwjaarsconcert zal doorgaan op zondag 15 januari 2017. Zowel de Koninklijke Fanfare Nut en Vermaak als ‘t Fanfaarke zullen er het beste van zichzelf laten horen.  En dit jaar wordt dit nog aangevuld met een gastoptreden van Maarten Cox!

Het concert gaat opnieuw door in de Sint Martinuskerk van Overpelt-Centrum en dit in een nieuwe opstelling om u nog een beter zicht op orkest en Maarten Cox te geven.

Kaarten aan €10 (vanaf 12 jaar) zijn te verkrijgen bij de leden van de fanfare of via fanfareoverpelt@telenet.be.

Na het concert is er voor iedereen nog een gratis stukje gebak!