Nieuwjaarsconcert met Amabile

Begin januari is het natuurlijk weer tijd voor ons jaarlijks nieuwjaarsconcert.  Ditmaal niet meer in de kerk, maar in de grote Zinnezaal van CC Palethe.  Om een volle kerk te laten genieten van fanfaremuziek is door de galm te moeilijk.

De middag start met een optreden van de jeugdfanfare gevolgd door het gastkoor van dit jaar, het vermaarde Amabile uit Pelt.  Zij brengen een aantal klassieke (kerst-)stukken.

De fanfare zal ook enkele klassiekers brengen, waaronder ‘de Barbier van Sevilla’ en een drietal stukken samen met Amabile, onder andere ‘O Fortuna’, het hoogtepunt van Carmina Burana!

Kaarten zijn te verkrijgen bij al de leden van de fanfare of via een mailtje naar fanfareoverpelt@gmail.com.  Meer info: Danny 0475 38 85 39 (na 18h)