Fanfare meets Comedy!

Affiche 2018 Landsc

Met het lenteconcert op 5 mei gaat de fanfare dit jaar de komische toer op.  Stand-up comedy zal een rode draad vormen tijdens de optredens van de jeugd – en de fanfare.  En voor de comedy hebben we een topper uit de Benelux ingeschakeld: Bas Birker!

Bas Birker heeft, onder andere in Overpelt, al naam gemaakt als MC bij Comedy-Cafés.  De laatste jaren brengt hij met steeds meer succes, ook zelf avondvullende programma’s.  En op zaterdag 5 mei staat hij voor de eerste keer en dan nog wel samen met onze fanfare op het podium van de grote Zinnezaal van CC Palethe!

Geïnteresseerd? Mailtje naar fanfareoverpelt@gmail.com of contacteer één van onze leden.