Fanfare meets Brass

Op hun lenteconcert ontvangt K. Fanfare Nut en Vermaak Overpelt dit jaar niemand minder dan Brassband Willebroek.

Deze Brassband is de afgelopen 40 jaar tot wereldtop: afgelopen jaren werden ze al 22x Belgisch, 3x Europees en heersend wereldkampioen.

De band staat onder leiding van Frans Violet en  bestaat uit (semi-)professionele topmuzikanten.  Onder hen ook enkele Noord-Limburgers: Walter Hoeks (Solo trombone – Lommel), Toon Rutten (Solo Eb-Bass – Kessenich) en Ruben Vanveggel (Bb-Bass – Overpelt)

Op dit dubbelconcert speelt naast BBW natuurlijk ook onze eigen Fanfare onder leiding van Roel Aerts en met als gastsolist Toon Rutten op Eb-Bass.

In de namiddag is er ook al een masterclass voor koperblazers, geleid door Jeroen Corneillie, zelf Soprano Cornet bij BBW.  Voor deze masterclass kan je je inschrijven via fanfareoverpelt@gmail.com.  Bij deelname (€20) aan deze masterclass is een ticket voor het dubbelconcert inbegrepen.

Kaarten via de leden van de fanfare of via de webshop of balie van CC Palethe.