Sponsors

Zoals je wellicht weet trachten we de laatste jaren interessante sponsorovereenkomsten af te sluiten met diverse bedrijven. De formule slaat aan en onze financiën blijven gezond! Bij deze nogmaals hartelijk dank aan al onze sponsors. Onze leden zien hun logo’s elke week in de Reppe, ons repetitielokaal

Webshoppen én de fanfare steunen!

Nieuw is nu dat ook heel wat webshops de fanfare van Overpelt willen sponsoren! Bij elke aankoop in één van deze webshops steunen ze ons. Het kost de leden, familieleden, vrienden en sympathisanten van onze fanfare geen cent, enkel een paar extra muisklikken.
Het systeem is ondertussen degelijk uitgewerkt en het aantal deelnemende webshops groeit nog wekelijks. Hoe werkt het?

Voor de meer Belgische webshops (Coolblue, Booking.com, AS Adventure, Selexion, 1DayFly, Ici Paris, Collishop, Collect&Go (vanaf april 2019), Torfs, AliExpress, Travelbird….):
• Voor je je aankoop start: ga eerst naar https://trooper.be
• Klik op ‘Zoek jouw vereniging’. Geef ‘Koninklijke Fanfare Nut en Vermaak Overpelt’ (helemaal of deels) in. Klik op de naam en het logo.
• Zoek je favoriete webshop en doe je aankoop. Je betaalt geen cent meer!
• De webshop sponsort de fanfare met een percentage van je aankoop.

Voor de meer Nederlandse webshops (we wonen nu eenmaal dicht bij de grens) (Bol.com, iBood, Groupon, Flixbus, Holland&Barrett… maar ook Zalando, Decathlon, Vistaprint….alles samen zo’n 400):
• Voor je je aankoop start: ga eerst naar https://sponsorkliks.com
• Geef ‘Koninklijke Fanfare Nut en Vermaak Overpelt’ (helemaal of deels) in.
• Zoek je favoriete webshop en doe je aankoop. Je betaalt geen cent meer!
• De webshop sponsort de fanfare met een percentage van je aankoop.

Hoe meer leden, familie… bij hun internetaankopen eerst heel even aan ons denken, hoe interessanter het wordt. Het kan voor ons jaarlijks een extra steun betekenen van enkele honderden euro’s die we weer verder kunnen investeren in muzikale opleidingen en instrumenten om onze fanfare bloeiend te houden en verder te laten groeien. Ga aan de slag, vertel het door of vraag nog wat extra informatie bij een bestuurslid.

Alvast bedankt.