Dirigenten

K. Fanfare Nut en Vermaak

Nieuwe dirigent voor 'Nut en Vermaak' - OverpeltSinds februari 2016 staat onze fanfare onder de deskundige leiding van Roel Aerts.

Roel beëindigde in 2016 met schitterende punten de opleiding Directie Instrumentale Muziek bij Kevin Houben.  Zijn passie voor fanfare-muziek heeft hem tot in Overpelt gebracht!

Roel komt uit Schaffen, is directeur van de basisschool van Kortenaken, vader van 3 dochters, speelt zelf ook Bes-bass en dirigeert ook bij Harmonieorkest Sint-Maurus uit Holsbeek.

Jeugdfanfare ’t Fanfaarke

Ruud

Jeugdfanfare ’t Fanfaarke staat onder de kundige leiding van Ruud Hawinkel, ook euphonium- en bugelspeler in onze fanfare.

Ruud zat in dezelfde klas Directie als Roel en studeerde er eveneens in 2016 met glans af. Hij combineert een gedegen muzikale kennis met zijn onuitputtelijk enthousiasme die hij overbrengt naar de muzikanten.

Hij is afkomstig uit Kessenich waar hij ook nog steeds actief is bij Fanfare ‘De Vriendenkring’.  Dirigeren doet hij ook bij harmonie ‘De Verenigde Vrienden’ in Bree en de jeugfanfares van Kessenich en Meeuwen.  Hij woont samen met Isabel en hun 3 kinderen in Overpelt en als er nog tijd rest geeft hij les in de scholengemeenschap te Maaseik.